Exàmens oficials

EXÀMENS OFICIALS DE CAMBRIDGE

Amb English Center podràs preparar-te per els exàmens oficials de Cambridge per a obtenir el teu certificat internacional.

Els exàmens ESOL (English for Speakers of Other Languages) de la universitat de Cambridge són els diplomes millor reconeguts arreu del món pel que fa a l’avaluació dels coneixements de l’anglès com a idioma per persones no natives.

Aquests poden ajudar a l’alumne a accedir amb més facilitat als estudis universitaris desitjats, millorar les seves oportunitats laborals i, gracies al seu reconeixement internacional, donar-li sortides a gairabé tots els continents.

Tots els exàmens de Cambridge English avaluen competències d’expressió oral, auditiva i gramatical així com els seus coneixements de vocabulari.

Als cursos d’English Center es duen a terme simulacres d’exàmens oficials durant el curs en paral·lel a les avaluacions del propi centre, creant així l’ambient idoni perque l’alumne pugui realitzar l’examen oficial corresponent al seu nivell al final del curs en el cas que aquest ho vegi necessari.

Finalment, val a dir que adquirir un bon nivell en els exàmens de Cambridge garanteix a l’alumne adquirir les habilitats de comunicació necessàries per desenvolupar-se en situacions de la vida real, així com estudiar, treballar o viure en indrets de parla anglesa.

Arenys de Mar
Riera Pare Fita, 72 – Tel. 93 795 90 88

Arenys de Munt
Riera Francesc Macià, 85 – Tel. 93 795 01 64

Segueix-nos a les xarxes socials, o contacta amb nosaltres per mail o per whatsapp